Wat is sizzlepak?

sizzlepak

Misschien heb je wel eens van sizzlepak gehoord? Dit is opvulmateriaal en dat is gemaakt van papier en dat kan gebruikt worden voor het opvullen en het decoreren van je verzending. Het zijn eigenlijk smalle stroken papier en dan gevouwen als een soort muizentrappetjes (in zigzagvorm). Het wordt kant en klaar geleverd en zo kun je het eenvoudig gebruiken. Dit zou voor jou ook interessant kunnen zijn, als je bijvoorbeeld producten moet verzenden die kunnen beschadigen. Soms willen klanten dingen op laten sturen door jou en dan moet je het goed kunnen beschermen. Gelukkig is dat op deze manier mogelijk en dan kun je alles goed beschermen tegen de reis van jou naar de klant.   

sizzlepak

Voordelen sizzlepak

Er zijn veel voordelen van sizzlepak:

  • Bescherming voor alle producten die je gaat verpakken, zo komt het product heelhuids aan bij de klant!
  • Milieuvriendelijk, wat in deze tijd ook erg belangrijk is en daar denken je klanten ook aan. Ze zullen het goed vinden dat je hier extra aan denkt.
  • Het is 100% biologisch afbreekbaar, alleen maar goed om juist in dit materiaal te investeren.
  • Het is bijna helemaal stofvrij, wat ook erg fijn is om te weten.

Zorg daarom dat je in de praktijk ook achter de voordelen kunt komen als je sizzlepak gaat gebruiken. Alles veilig op kunnen sturen naar klanten is een meerwaarde voor je bedrijf! Begin daar daarom ook direct mee en bekijk in welke hoeveelheden je dit opvulmateriaal kunt bestellen.    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *