Tijd voor een nieuwe baan in de techniek?

vacature spuitgieter

Ben je een echte fan van techniek en houd je ervan om een verantwoordelijke rol te hebben binnen een bedrijf? Dan is deze vacature spuitgieter wellicht iets voor jou. Deze vacature gaat over de functie operator spuitgieter bij Naber Plastics BV in Waalwijk. Als operator spuitgieter draag je de verantwoordelijkheid voor het volledige productiepark. Je controleert en beheert alle machines via een centraal besturingssysteem. Dit kun je allemaal monitoren via een iPad. Je kunt op elk moment inzien welke machines extra aandacht vereisen.

Wat houdt het in?

Naast het controleren en beheren van alle machines ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van de productiemedewerkers en zorg je ervoor dat de output en kwaliteit van de producten optimaal is. De diensten zijn onder te verdelen in drie diensten: nachtdienst, middagdienst en ochtenddienst. Je werkt nooit in het weekend en steeds een week één soort dienst.

vacature spuitgieter

Wat moet ik kunnen?

Er zitten een aantal vereisten aan deze functie. Zo is het belangrijk dat je een opleiding hebt gedaan of werkervaring hebt in het gebied van de techniek. Er wordt een minimaal MBO 3/4 denkniveau verwacht. Daarnaast ben je leergierig, nauwkeurig en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder is het een pre als je ervaring hebt met kunststof spuitgieten, beheers je de Nederlandse taal en werk je graag in teamverband.

Wat krijg ik?

Als je aan de slag gaat als operator spuitgieter, krijg je een fulltimebaan met een ploegentoeslag van 18,5%, kun je verder leren binnen het spuitgieten en krijg je onder andere reiskostenvergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *