Het maken van officiële pasfotos!

pasfoto maken Waalwijk

Voor alle officiële documenten zal je in het bezit moeten zijn van geschikte pasfotos. Echter weet je vast en zeker wel dat hier strenge eisen aan verbonden zijn. Wanneer alle eisen zijn gecontroleerd kan de pasfoto pas akkoord gegeven worden. Maar een pasfoto maken Waalwijk en in de rest van Nederland worden dezelfde eisen gehanteerd. Weet jij welke?

Pasfoto dient in kleur gedrukt te zijn

De officiële foto die gemaakt wordt zal standaard in kleur afgedrukt moeten worden. Alleen op deze manier mag het in behandeling genomen worden. Let hier dus goed op wanneer jij een pasfoto wenst te maken. Een erkende fotograaf weet dit als geen ander en zal er dus rekening mee houden.

pasfoto maken Waalwijk

De pasfotos mogen niet beschadigd zijn

In alle haast wil jij nog even snel foto’s maken alvorens je naar het gemeentehuis gaat. Verlenging aanvragen van een paspoort of rijbewijs dient altijd daar te gebeuren. Na het maken van de pasfotos heb je het in de tas gestopt en ben je snel naar het gemeentehuis gegaan. Dit resulteert in fikse krassen op de pasfotos. Zonde want nu kan je de foto’s niet meer gebruiken en zal je ze opnieuw moeten maken. Let er dus goed op dat je de foto’s onbeschadigd overhandigt bij het gemeentehuis. 

Tanden mogen niet zichtbaar zijn

Voor jou is het juist netjes om te lachen wanneer je pasfotos aan het maken bent. Echter mag dit niet goedgekeurd worden. Althans je mag uiteraard lachen, maar jouw tanden mogen niet zichtbaar zijn op de foto’s. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *